Türk Dünyası

Mahkeme Şirine’nin 4. Kat’tan Atılması Davasında Talep Edilen Ceza Açıkladı – Son Haber

İstanbul’da “Şirine” isimli kediye tecavüz suçlamasıyla sanık yargılandı

İstanbul’da, “Şirine” isimli kedinin acımasızca tekmeleyip 4. kattan atarak yaralanmasına neden olduğu iddia edilen sanık Elanur P.’nin yargılanmasına devam edildi. Küçükçekmece 23. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya kedinin sahibi Fatma Aydın ve avukatları ile İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi avukatları da katıldı. Müşteki ve avukatlarının şikayetlerini sürdürmesi üzerine cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.

Mütalaada, sanığın Aydın’a ait kedinin eşyalarına zarar verdiği iddiasıyla tekmelediği ve daha sonra kucaklayıp pencereden atarak yaraladığı belirtildi. 6 aydan 3 yıla kadar hapis istenen sanık avukatı süre talep ederken, müşteki ve avukatları üst sınırdan cezalandırılmasını istedi. Duruşma, sanık avukatının süre talebi kabul edilerek 9 Temmuz’a ertelendi.

İddianamede, sanığın kediye işkence ettiği ve acımasızca muamelede bulunduğu belirtilerek cezalandırılması istendi. Tanık beyanları ve bilirkişi raporuna göre, sanığın suçu işlediği kanıtlanmış ve yasal yaptırımlara çarptırılması gerektiği vurgulanmıştır. Olaya dair güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak sunulmuştur. Yaşanan bu vahşetin cezasız kalmaması ve hayvan haklarına verilen değerin artması için adaletin gereği yapılmalıdır.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu