Türk Dünyası

“Mahkeme Uyarılarımızı Dikkate Alarak Karar Aldı” – BRTK – Türk Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

 

Hostinger UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, mahkeme kararını değerlendirdi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, parti üye listelerine ilişkin mahkeme kararının ardından açıklamalarda bulundu. Taçoy, mahkemenin kendilerinin uyarıları doğrultusunda karar verdiğini belirtti.

Taçoy, olağan kurultay tarihinin belirlenmesinden bu yana mevcut parti yönetiminin hukuk tanımaz tutumunun mahkeme kararıyla son bulduğunu savundu. Mevcut genel başkanın son dönemde tüzüğe aykırı bir şekilde üye listeleri hazırladığını ve seçim sürecini etkilemeye çalıştığını belirten Taçoy, mahkemenin bu duruma net bir karar verdiğini vurguladı.

UBP’nin kurucu ve en büyük parti olduğunu hatırlatan Taçoy, mevcut yönetimin kurultay sürecinde uzlaşmaya yanaşmadığını ve parti tüzüğüne uygun bir seçim yapılmasını istediklerini belirtti. Taçoy, mahkeme kararının ardından artık belirlenmiş bir üye listesi olduğunu ve umut ettikleri gibi adil bir seçim yapılmasını beklediklerini dile getirdi.

Hasan Taçoy, yarınki kurultayda üyelerin en güzel cevabı vereceğini ve UBP’yi kendi çıkarları için kullanmaya çalışanlara karşı gereken cevabın verileceğini söyledi. Parti içi seçim sürecinin adil ve demokratik bir şekilde ilerlemesi gerektiğini vurgulayan Taçoy, mahkeme kararına uyulmasının önemine dikkat çekti.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu