Türkiye

Malatya’da 13 kişi uyuşturucu operasyonunda tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Narkotik ve İstihbarat şube müdürlükleri tarafından yapılan koordineli çalışma sonucunda 3 aylık fiziki takip sonucunda uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 21 şüpheli yakalandı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 21 zanlıdan 13’ü tutuklandı, 8’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca yapılan adres aramalarında 1033 sentetik uyuşturucu hap, 111 gram sentetik uyuşturucu, 17 gram esrar, ruhsatsız 2 tabanca, 1 pompalı tüfek, 5 şarjör ve 149 fişek ele geçirildi.

Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Operasyonda gösterilen başarılı çalışma ile uyuşturucu satıcılarına yönelik ciddi bir darbe vurulmuş oldu. Emniyet güçlerimizin bu tür operasyonlarla toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına devam edeceği belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu