Türkiye

Manavgat’ta Büyük Orman Yangını: Vatandaşlar Tahliye Ediliyor

 

Hostinger Antalya’nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Ahmetler Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çıkan yangın, ihbar üzerine bölgeye ekiplerin sevk edilmesiyle hızla büyümeden kontrol altına alındı. Yangın söndürme çalışmalarına 4 helikopter, 2 uçak, 9 arazöz, 4 su ikmal aracı, 3 ilk müdahale aracı, 4 hizmet aracı ve çok sayıda orman yangın işçisi katıldı.

Ekiplerin titiz çalışması sayesinde yangın bölgesindeki alevler söndürüldü. Orman yangınına karşı hızlı ve etkili müdahale ile olası büyük bir felaketin önüne geçilmiş oldu. Yangının çıkış sebebiyle ilgili henüz net bir bilgi verilmezken, olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Orman yangınlarının önlenmesi ve kontrol altına alınması için vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması büyük önem taşıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu