Türkiye

Manisa’nın Yeni Valisi: Vahdettin Özkan

 

Hostinger Manisa Valisi Vahdettin Özkan Kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 19 Eylül’de yayınlanan Valiler Kararnamesi, Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın atamasını içeriyordu. Özkan, 1968 yılında Muş’ta doğmuş olup İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Evli ve iki çocuk babası olan Özkan’ın kariyerinde çeşitli görevlerde bulunduğunu söyleyebiliriz.

1990 yılında mülki idare amirliği görevine intisap eden Özkan, sırasıyla Bingöl Kaymakam Adayı, Erzurum Ilıca Kaymakamı, Van Bahçesaray Kaymakamı, Van Vali Yardımcısı, OHAL Bölge Vali Yardımcısı, Koordinatör Vali Yardımcısı, Diyarbakır Vali Yardımcısı, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi / Daire Başkanı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri, Mülkiye Başmüfettişi, Şırnak Valisi, Isparta Valisi, Kahramanmaraş Valisi ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı gibi görevlerde bulunmuştur.

10 Haziran 2020 tarihli kararname ile Konya Valisi olarak atanmasıyla dikkatleri üzerine çeken Özkan, son olarak 19 Eylül 2024 tarihinde Manisa Valiliği görevine getirilmiştir.

Konya Valisi İbrahim Akın kimdir? Yeni Konya Valisi İbrahim Akın hangi görevlerde yer almıştır? Detaylar için tıklayınız.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu