Türkiye

Mardin’de silahlı “kız isteme” kavgası: 1 ölü

Aile İçi Kız İsteme Kavgası Ölümle Sonuçlandı

Mardin’de Algur, Çimen ve Bağış aileleri arasında ailelerin birbirine yakın olmasına rağmen ‘kız isteme’ konusunda çıkan tartışma büyük bir faciayla sonuçlandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek taşlı, sopalı, yumruklu ve silahlı kavgaya dönüştü.

Kavgada Ümran Algur, vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontroller sonucunda Algur’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ümran Algur’un cenazesi, otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Y.O. isimli şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Aile içi anlaşmazlıkların bu şekilde şiddetle sonuçlanması herkesi derin üzüntüye boğdu. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini belirttiler. Olayın detayları ise geniş çaplı bir soruşturma ile aydınlatılmaya çalışılıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu