Türkiye

MEB’in Yeni Müfredatına Uygun Ders Kitapları Tamamlandı – Eğitim Haberleri

 

Hostinger Okul öncesi çocuklar için etkinlik kitapları hakkında yeni bir makale:

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında 3, 4 ve 5 yaş grubu için özel olarak hazırlanan “Çekirdek” adlı çocuk etkinlik kitapları dikkat çekiyor. Bu kitaplar, Türkçe, matematik, fen, sosyal bilgiler, müzik, sanat, hareket ve sağlık konuları ile sosyal duygusal beceriler ve değerler alanlarında çocuklara yönelik etkinlikler sunmaktadır.

Çekirdek serisinde yer alan etkinlikler, çocukların gelişim özelliklerine uygun, oyun tabanlı ve çocuk merkezli olarak tasarlanmıştır. Kitaplarda, çocuğun birden fazla duyu organına hitap eden, milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerleri içeren, üst düzey düşünme becerilerini destekleyen, doğal, tarihi ve kültürel zenginliklere vurgu yapan etkinlikler yer almaktadır. Ayrıca, okul dışı öğrenme ortamlarını teşvik eden, çocukların çeşitli sanat uygulamalarını deneyimleyebileceği ve toplumsal farkındalık geliştirebileceği aktivitelere de kitaplarda yer verilmiştir.

Çocuk etkinlik kitapları, sürdürülebilirlik, trafik kuralları, çocuk hakları gibi önemli konulara da dikkat çekerek, çocukların hem eğlenirken hem de öğrenirken keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktadır. Bu kitaplar sayesinde okul öncesi dönemdeki çocuklar, hem eğlenceli hem de eğitici aktivitelerle kendilerini geliştirme fırsatı bulmaktadır.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu