Magazin

Meğer kıyma makinesine kaptırmamış! Mehmet Şef’in eli ve parmakları neden yok, ne oldu? İşte acıklı o hikaye! ”Üç parmağımı kaybettim”

expand

MasterChef Türkiye 2020 yılında da kendini izletmeye devam ediyor. Ekranların sevilen yemek yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye’de yarışmacılar her akşam farklı lezzetler yapıyor. Yarışmanın jüri üyeleri her akşam sosyal medyada en çok konuşulan isimler oluyor. MasterChef’in yakın takipçileri, Masterchef Mehmet Şefin parmakları neden yok? Mehmet Yalçınkaya’nın parmaklarına ne oldu? sorularına yanıt arıyor. 

Mehmet Şef’in parmaklarına ne oldu?

Aşçıları ve enfes yemekleriyle ünlü Bolu ilimizde 1974 yılında dünyaya gelen ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, MasterChef Türkiye’nin 3 jürisinden biridir.

‘Mehmet Şef’ Mehmet Yalçınkaya’nın, katıldığı programlarda sol elini sürekli cebinde tutması dikkati çekerek zaman zaman sosyal medyada konuşulmakta.

Yarışmacılara karşı izlediği tutum dolayısıyla da zaman zaman eleştiri konusu olan Mehmet Şef, mutfakta geçirdiği bir kaza sonucu sol elinin 3 parmağını kaybetmiş. Mehmet Şef’in parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı söyleniyor.

https://www.youtube.com/watch?v=caPCxHvKRdA

Mehmet Şef kendisiyle ilgili gerçeği şu şekilde açıkladı: Bu bir lanet değil . Kapının önünde iki arkadaş oynarken geçirdiğim kaza. Çoğu insan kıyma makinesi değil. Aslında hayatımızın başka bölümünde yaşadığımız kazalar bizim tutunmamızı sağlıyor. Ağzıyla ressamlık yapanlar var. 

MasterChef Mehmet Şef’ten kopan parmağına dair itiraf! ‘Askerlik şubesinde ellerimi sakladım!’

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu