Sinema/Dizi/TV

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin arasında Serkan Çayoğlu yeniden kamera karşısında!

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, yeni dizisi Mehmed Fetihler Sultanı ile geride bıraktığımız sezon çok iyi bir çıkış sergiledi. Ünlü oyuncu, hem Türkiye hem de yurt dışındaki hayranlarını mest ettiği bir performans ortaya koydu.

TRT1 ekranlarında ikinci sezonda da yoluna devam edecek olan Mehmed Fetihler Sultanı dizisi, İstanbul’un fethini anlatıyor ve tarihi bir hikaye olması nedeniyle de sosyal medyada da çok ilgi görüyor.

Dizinin sezon finalinin ardından tatile çıkan Serkan Çayoğlu, yeni bir sinema filmi ile tekrar setlere dönüş yapacak.

Almanya Netflix için çekimlerine İstanbul’da başlanan “She Said Yes” isimli sinema filminde Serkan Çayoğlu ile birlikte Cansu Tosun ve Nursel Köse gibi dikkat çeken isimler de yer alıyor.

Çekimleri Almanya’da başlayan ve bir aşk hikayesini anlatan She Said Yes isimli sinema filminin İstanbul sahnelerinde Türk oyuncular da yer alarak, hikayede önemli roller üstlendi.

Romantik Komedi hikayesi olması ile Serkan Çayoğlu hayranlarını etkilemesi beklenen sinema filminin kadrosunda Alman oyuncuların yanı sıra Almanca bilen Türk oyuncuların da tercih edilmesi dikkat çeken bir başka detay oldu.

ŞUNLAR DA HOŞUNUZA GİDEBİLİR

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu