Teknoloji

Mercedes-Maybach’da üstü açık  SL Monogram serisi geliyor

 

Hostinger

expand

KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

Mercedes Maybach SL 680 Monogram Serisi (koşullu değerler, birleşik enerji tüketimi: 13,7 l/100 km | kombine CO2 emisyonları: 312 g/km | CO2 sınıfı: G) [2] Maybach markasının tarihindeki en sportif model. Ayrıca dış ve iç mekân için renklerin ve malzemelerin benzersiz bir şekilde uyumlu kombinasyonu ve Maybach deseninin bağlayıcı bir tasarım öğesi olması da bir diğer yenilik. Bu özel vurgular önden arkaya, içten dışa her yerde karşımıza çıkıyor. Üstü açık iki koltuklu araç için iki özel tasarım konsepti sunuluyor.

Mercedes Maybach SL 680 Monogram Serisi Kırmızı Ambiyans, MANUFAKTUR metalik kırmızı üzerine metalik obsidyen siyahı yeni iki tonlu boya kaplaması ile karakterize ediliyor. Mercedes Maybach SL 680 Monogram Serisi Beyaz Ambiyans’ta metalik obsidyen siyahı MANUFAKTUR mat opalit beyazı ile kontrast oluşturuyor.

Olağanüstü parlak kırmızı ve zarif beyazın her ikisi de duygusallığı, güzelliği ve hafifliği temsil ederken yeni modelin felsefesini ve sürüş deneyimini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Diğer dış renkler müşterilerin özel talepleri doğrultusunda uygulanabiliyor. İç mekânda sürdürülebilir, kristal beyaz MANUFAKTUR Exclusive nappa deri ve gümüş krom süsleme parçaları yer alıyor.

Özel Maybach tasarım unsurları 

Mercedes-Maybach SL, marka felsefesine uygun olarak bütünsel bir duyusal deneyim sunuyor. Markaya özgü krom kaplamalı radyatör ızgarasının dış hatları da incelikli bir şekilde entegre edilmiş MAYBACH yazısı gibi aydınlatılıyor. Karakteristik kaput, dik duran bir Mercedes yıldızı ve ortasında önden arkaya uzanan krom bir çıta taşıyor. Ayrıcalığı daha da artırmak için, opsiyonel olarak, grafit gri üzerine Maybach deseni eklenmiş obsidyen siyahı kaput da eklenebiliyor.

Çok karmaşık olan bu işlem kısmen elle gerçekleştiriliyor. İlk olarak, kaputa bir taban kaplaması atılıyor ve ardından elle zımparalanıyor. Ardından üzerine Maybach deseni basılıyor. Sürecin her bir parçası teknik açıdan son derece karmaşık olduğundan son derece hassas bir şekilde gerçekleştiriliyor. Daha sonra kaput, şeffaf mat cila ile kaplanıp elle zımparalanmasının ardından son olarak üzerine bir kat daha şeffaf mat cila atılıyor. 

 

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu