Spor

Messi eşini mi karıştırdı? Ödül töreninde eşi Antonella’yı öpmek yerine Mbappe’ye yönelince sosyal medya karıştı…Avrupadan Futbol

FIFA’nın 12 Ocak’ta açıkladığı aday listesi ve geçtiğimiz günlerde oylamanın sona erdiği 2022 FIFA En İyiler (The Best) için Paris’te ödül töreni düzenlendi. Geceye FIFA Başkanı Gianni Infantino, eski yıldız futbolcular, teknik direktörler, kulüp başkanları ile ödüllere aday gösterilen futbolcular ve aileleri katıldı.

MESSI, EŞİYLE BİRLİKTE GELDİ

Bugüne kadar tüm ödül törenlerine eşi Antonella Roccuzzo ile birlitke gelen Messi, düzenlenen bu etkinliğe de eşiyle geldi. Gecede ‘En iyi erkek futbolcu’ Arjantinli Lionel Messi seçildi.

EŞİNİ Mİ KARIŞTIRDI?

Messi’nin ödülü kazandığı anons edilmesinin ardından sol tarafında bulunan Mbappe’ye doğru yönelerek öpmeye kalkması dikkatlerden kaçmadı. Sonrasında sağında oturan eşi Antonella’ya dokunan Messi’nin yanlışlıkla Mbappe’yi öpmeye çalıştığı öne sürüldü.

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_5

4

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ampute futbolcusu Marcin Oleksy'nin attığı gol, Puskas Ödülü'nün sahibi oldu!Ampute futbolcusu Marcin Oleksy’nin attığı gol, Puskas Ödülü’nün sahibi oldu!
Sosyal medya yanıyor! Icardi'ye kalpli yanıt... Beşiktaş'ı takipten çıktıSosyal medya yanıyor! Icardi’ye kalpli yanıt… Beşiktaş’ı takipten çıktı
Her fotoğrafını beğeniyor! Ama karşılık yok...Her fotoğrafını beğeniyor! Ama karşılık yok…



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu