Kıbrıs

Metehan Kavşağında Alt Geçit İnşaatı Devam Ediyor – BRTK

 

Hostinger Lefkoşa’da Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafik Akışı Değişiyor

Lefkoşa Dereboyu trafik ışıkları ile Metehan dönel kavşağı arasındaki trafik akışı, alt geçit yapımı nedeniyle 12.00’den itibaren servis yolundan sağlanıyor. Trafik Dairesi tarafından yapılan açıklamada, sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmelerinin önemli olduğu vurgulandı.

Lefkoşa Mehmet Akif Caddesi (Dereboyu) trafik ışıkları ile Metehan dönel kavşağı arası çift şerit yoldaki trafik akışı, Cumhurbaşkanlığı, Cumhuriyet Meclisi ve Millet Bahçesi yapım işleri kapsamında yapılacak alt geçit nedeniyle oluşturulan servis yolundan kontrollü devam edecek. Bu süreçte sürücülerin uyarılara ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Yol çalışmaları nedeniyle oluşabilecek trafik yoğunluğuna karşı sakin ve sabırlı olmak, kazaların önlenebilmesi açısından önemlidir. Trafik kurallarına uymak ve işaretlere dikkat etmek, sürücülerin ve diğer yol kullanıcılarının güvenliği için gereklidir. Güvenli sürüşler dileriz.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu