Kıbrıs

Metehan’da Uyuşturucu ve Elektronik Sigara Tespit Edildi – BRTK

 

Hostinger Lefkoşa Metehan Kara Geçiş Kapısında ve Tuzla’da Yapılan Operasyonlarda Uyuşturucu ve Kaçakçılıkla Mücadele Devam Ediyor

Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısında ve Tuzla’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, uyuşturucu ve kaçakçılıkla ilgili önemli bulgulara ulaşıldı.

Metehan Kara Geçiş Kapısında yapılan aramalarda, kullanımındaki araçla Güney Kıbrıs Rum Yönetimi bölgesinden KKTC’ye geçiş yapan H.A.’nın üzerinde ve aracında yapılan aramalarda, yaklaşık 6 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu madde ve gümrüğe beyan edilmemiş toplam 104 adet elektronik sigara ele geçirildi. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Tuzla’da da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından İ.Ç.’nin aracında ve ikametgahında yapılan aramalarda ise yaklaşık 80 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan maddeler ele geçirildi. İçerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan karton kağıtlar, tütünle karışık sarma sigara ve uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet makas emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Güvenlik güçlerimizin yürüttüğü operasyonlarla uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları ve yetkili makamlara gerekli bilgileri iletmeleri, toplum sağlığı ve güvenliği açısından son derece önemlidir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu