Sinema/Dizi/TV

Michael B. Jordan, Yeni “Thomas Crown Affair”i Yönetecek ve Başrolde Oynayacak – Haberler

 

Hostinger

“The Thomas Crown Affair” filminin ikinci yeniden çevrimi geliyor.

“Creed” yıldızı Michael B. Jordan, Amazon MGM Stüdyoları için “The Thomas Crown Affair”in üçüncü versiyonunu yönetmek üzere anlaşma imzaladı.

Jordan’ın projede başrol oynaması ve yapımcılığını üstlenmesi 2016 yılında planlanmıştı ancak yönetmen olarak imza atması yeni bir gelişme ve Amazon MGM’de “Creed III” filmini yöneterek olumlu karşılanan çalışmasının devamı niteliğinde.

Boston’daki bir banka soygununu yöneten zengin bir playboyun (Steve McQueen) hikayesini konu alan 1968 yapımı orijinal “The Thomas Crown Affair” filmi Norman Jewison yönetmişti. Soygunu araştırmak için işe alınan kadın sigorta müfettişi (Faye Dunaway) onun suçunu hemen anlar ve peşine düşer. Böylece ikisi arasında genellikle romantik bir kedi-fare oyunu başlar ve ne yapmak istediğine dair bir karar vermek zorunda kalır.

1999 yapımı, John McTiernan imzalı yeniden çevrim “The Thomas Crown Affair”in başrollerinde Pierce Brosnan ve Rene Russo yer aldı. Bu film, soygunu sanat dünyasına kaydırdı ve çoğu zaman orijinalinden daha iyi olduğu düşünülen birkaç yeniden yapımdan biri haline geldi.

Yeni filmin senaryosunu Drew Pearce yazdı ve planın filmin yalnızca dünya çapındaki sinemalarda yayınlanması olduğu bildiriliyor. Patrick McCormick ve Marc Toberoff da filmin yapımcılığını üstlenecek.

Jordan yakın zamanda Warner Bros. Pictures’ta Ryan Coogler’ın yakında çıkacak ‘dönem vampiri’ etkinlik filminin prodüksiyonunu tamamladı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu