Spor

Milli Bilardocumuz Mustafa Alnar, Bosna’dan dereceyle döndü

 

Milli Bilardocumuz Mustafa Alnar Bosna Hersek’te Balkan PoolTour tarafından düzenlenen Balkan Open Turnuvasında yetişkinler kategorisinde 206 sporcu arasında 5.lik elde etti.

Başarlı genç sporcumuz BRT’ye konuştu..

Alnar, turnuvaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsilen 6 milli sporcudan biri olarak katıldığını belirterek, 3 gün süren turnuvadan ülkemize başarıyla dönmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Başarısını hırsına ve çok çalışmaya borçlu olduğunu ifade eden Alnar, bilardo sporuyla uğraşmasının eğitim hayatını olumlu şekilde etkiledigine dikkat çekti.

Bosna Hersek’te katıldığı turnuvaya Şampiyon Melekler Takımının formasıyla katıldığını dile getiren Alnar, formanın yabancı sporcular tarafından da ilgi gördüğünü anlattı.

Mustafa Alnar, ilerleyen günlerde İstanbul ve Avusturya’da gerçekleşecek turnuvalara katılacağını ve yeni başarılarla KKTC’ye dönmeyi hedeflediğğini de belirtti.

 



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/BRTK

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Milli bilardocumuz Mustafa Alnar, Bosna Hersek’te düzenlenen Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda dereceyle Türkiye’ye döndü. Alnar, mücadele ettiği kategoride üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da gerçekleştirilen Avrupa Bilardo Şampiyonası, 20 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında düzenlendi. Turnuvaya Türkiye’den de çeşitli kategorilerde sporcular katıldı. Bunlardan biri de Mustafa Alnar oldu.

Alnar, turnuvanın 10 top kategorisinde mücadele etti. Yarışmalarda kazandığı maçlarla yarı finale yükselmeyi başardı. Ancak yarı finalde karşısına çıkan rakibine kaybederek final şansını kaybetti. Bu mağlubiyetle birlikte üçüncülük maçına çıktı.

Üçüncülük maçında Alnar, Slovakya’dan Adam Maciolek ile karşı karşıya geldi. Maçta rakibine üstünlük sağlayan Alnar, 6-4’lük skorla maçı kazandı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli bilardocumuz Mustafa Alnar, Türkiye’ye döndükten sonra yaptığı açıklamada, zorlu maçlar sonucunda bronz madalya kazandığı için mutlu olduğunu ifade etti. İleride daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirtti.

Sporcularımızın başarıları, ülkemizin uluslararası platformlarda adını duyurması açısından önemlidir. Mustafa Alnar’ın elde ettiği başarı da bunlar arasında yer alıyor. Kendisini tebrik ediyor ve Türk sporuna daha nice başarılar kazandırmasını diliyoruz.

ACM Cyprus

Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu