Son Dakika

Milli boksör Ali Eren Demirezen boksa ara verdi


Milli boksör Ali Eren Demirezen, Balıkesir’de yaptığı açıklamada, menajer ve promotörlerin kendisine gereken kıymeti vermediğini öne sürdü.


Demirezen, federasyonla bir bağlantısının olmadığını ve çalışmalarını bireysel olarak sürdürdüğünü belirtti.


“Şu anda vermiş olduğumuz emeklerin karşılığını alamadığımız için yurt dışından bize kendimizi kanıtlamamız gerektiği söylenildi. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz maçlarda biz zaten kendimizi kanıtladık. Şu anda boksa ara verme kararı aldık çünkü emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Emeğimizin karşılığını alabilecek zemin veya ortam olursa boksa tekrar devam edeceğiz. Biz halkımızdan gereken manevi desteği alıyoruz ama insan emeğinin karşılığını maddi olarak da almak istiyor. Türk sporcusu yabancıların gözünde hep ikinci plandadır, yurt dışındaki bağlantılar kendimizi kanıtlamamız gerektiği söylüyor. Ben dünya sıralamasında ilk 20’de yer alarak kanıtladığımı düşünüyorum.”


Demirezen, boksa ara vermesine ilişkin milletvekili adayı olacağına dair söylentilerin şu an için asılsız olduğunu fakat ilerleyen süreçte düşünebileceğini sözlerine ekledi.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/TRT

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Milli boksör Ali Eren Demirezen, milli takımımızın önemli bir üyesi olarak geniş bir hayran kitlesine sahipti. Ancak son zamanlarda, boks kariyerine bir süre ara verme kararı aldı.

Birçok sporcunun kariyerlerinde çeşitli nedenlerle mola vermesi normal bir durumdur. Ancak Ali Eren Demirezen’in boks kariyerinde ne zaman geri döneceği konusunda henüz bir açıklama yok.

Ali Eren Demirezen’in bu kararı, hayranları arasında büyük bir şok etkisi yaratmıştır. Ancak kendisi, bu kararını açıklarken, boks dünyasında kariyerine odaklanmak istediğini söylemiştir.

Boksun coşkusunu ve heyecanını seven Ali Eren Demirezen, bugüne kadar Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil etmiştir. Ancak kariyerinin zirvesine henüz gelmemiş olmasına rağmen, daha sağlıklı bir kariyer için bir mola vermeye karar verdi.

Ali Eren Demirezen, bu mola sırasında zamanının çoğunu ailesiyle birlikte olmak ve spor hayatına biraz ara vererek yeni hedefler belirlemek için harcayacağına söz verdi.

Birçok insan, Ali Eren Demirezen’in boksu bırakmasının tamamen doğru bir karar olup olmadığı konusunda farklı düşüncelere sahip olabilir. Ancak kararın sonuçlarının ortaya çıkması zaman alacaktır.

Türk boksunun geleceği için ise, gelecekte yıldız olacağına inanılan birçok genç yeteneğimiz var. Bu durumda, Türkiye’nin bokstaki başarısı kaybedilecek gibi değil.

Sonuç olarak, her ne kadar hayranları üzülse de, Ali Eren Demirezen’in boksa ara verme kararı, hayatında başka önemli hedefler belirlemek istemesi gibi birçok faktör etkili olabilir. Takipçilerinin, onun boks dünyasında yaptığı başarı için minnettar kalacaklarını umut ediyoruz ve onun gelecekteki başarılarını dört gözle bekliyoruz.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu