Sinema/Dizi/TV

“Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm”den İlk Resmi Afiş Yayınlandı! – Haberler

Görevimiz Tehlike serisinin 7. filmi 14 Temmuz’da sinemalarda!

Paramount Pictures

Görevimiz Tehlike serisi bu yaz geri dönüyor. Merakla beklenen yedinci filme doğru geri sayım hızlanırken, filmin ilk resmi teaser afişi yayınlandı.

Tom Cruise, serinin önceki filmlerinde serbest tırmanış, hareket halindeki bir uçaktan sarkma, dünyanın en yüksek binasına tırmanma, 25 bin fittek bir uçaktan atlama gibi akıllara zarar akrobasi sahnelerine imza attı.

Aktör “Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm”de de inanılmaz aksiyon sahnelerine sahip. Bunlardan en dikkat çekeni, daha önce videosu da yayınlanan, motosikkletle uçurumdan atlama sahnesi.

Tom Cruise, Sinema Tarihinin En Tehlikeli Sahnesini Çekti

Cruise’un “Bu şimdiye kadar denediğimiz açık ara en tehlikeli şey” dediği sahne için, Norveç, Hellesylt’teki bir uçuruma kurulan rampadan tam altı kere atladı ve aktörün bu görüntüleri viral oldu. Filmin ilk posterinde de doğal olarak bu şimdiden meşhur sahneye yer verildi.

.

Christopher McQuarrie tarafından yönetilen filmde Tom Cruise‘un yanı sıra Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Pom Klementieff ve seriye 30 yıl sonra geri dönen Henry Czerny rol alıyor.

“Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” 14 Temmuz’da sinemalarda!

Mission Impossible 7’nin Test İzleyicileri “Akıllarını Kaçırdı”

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Mission: Impossible serisinin yedinci filmi olan “Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” için ilk resmi afiş yayınlandı. Tom Cruise’un başrolde olduğu film, serinin hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. İlk resmi afiş, filmin ne kadar sürükleyici bir yapım olacağına dair ipuçları veriyor.

Afişte, Tom Cruise’un canlandırdığı ajan Ethan Hunt’ın, tehlikeli bir operasyon için hazırlandığı görülmekte. Görsel donanım ile elinde silahı ile hazırlanan Hunt, izleyicilere kesintisiz aksiyon ve gerilim vaat ediyor.

“Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm” adıyla duyurulan filmin yönetmen koltuğunda, serinin üçüncü, dördüncü ve beşinci filmlerinde de yer alan Christopher McQuarrie oturuyor. McQuarrie’nin, filmin senaryosunu da yazdığı biliniyor.

Filmin kadrosu da oldukça iddialı. Tom Cruise’un yanı sıra, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Henry Czerny gibi ünlü isimler de filmde yer alıyor. Yönetmen McQuarrie’nin, önceki filmlerdeki başarılarından dolayı, “Ölümcül Hesaplaşma”da da başarılarla dolu bir sinema deneyimi sunacağına dair umutlar oldukça yüksek.

“Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm”, 23 Temmuz 2021’de gösterime girecek. Filmin başrol oyuncusu Tom Cruise, koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerin bir döneminde karantinada kalmak zorunda kalmıştı. Ancak filmin ekibi, tüm engellere rağmen çalışmalarını sürdürerek, serinin hayranlarını heyecanla beklenen yapımla buluşturmak için çabaladıklarını belirtti.

Mission: Impossible serisi, 1996 yılında bir televizyon dizisinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarıldı. Dizideki hikaye, gizli ajan Ethan Hunt’ın maceralarını konu alıyor. İlk filmi izleyiciler tarafından büyük bir beğeni kazandı. O zamandan bu yana, Mission: Impossible serisi, gişe rakamlarında büyük başarı yakaladı ve dünya çapında bir hayran kitlesi oluşturdu.

Sonuç olarak, Mission: Impossible – Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm için yayınlanan ilk resmi afiş, filmin ne kadar heyecanlı ve sürükleyici olacağını gösteriyor. Tom Cruise’un ajan karakteri Ethan Hunt, bir kez daha izleyicileri sürükleyici bir maceranın içine çekerken, yönetmen Christopher McQuarrie de başarılı bir sinema deneyimi vadeden bir yapıma imza atmaya hazırlanıyor. Film, 23 Temmuz 2021’de gösterime girecek ve Mission: Impossible hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu