Spor

MKE Ankaragücü, Antalyaspor’u evinde konuk ediyor

MKE Ankaragücü, ligde 35 puanla 13. sırada yer alırken, Fraport TAV Antalyaspor ise 36 puanla 12. sırada bulunuyor. Bu iki takım arasında oynanan maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın hakemi, Ümit Öztürk oldu ve maç Eryaman Stadı’nda gerçekleştirildi. Sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçta MKE Ankaragücü, Antalyaspor’u 2-0 mağlup etmişti.

Maçın ilk yarısında bazı önemli anlar da yaşandı. Özellikle 11. dakikada konuk ekip atağında Doğukan Sinik’in sağdan ceza sahasına ortasında Bertuğ Özgür Yıldırım topun üzerinden atladı ve meşin yuvarlak Fredy’e geldi. Fredy’nin sol direk dibine çektiği şutta kaleci Gökhan Akkan topu son anda kornere tokatladı. Ayrıca 28. dakikada Fraport TAV Antalyaspor’un soldan kullandığı köşe atışında Fernando, topu ceza sahasına ortaladı. Penaltı noktasının sağındaki Bertuğ Özgür Yıldırım’ın yaptığı kafa vuruşunda ağlara gitmek üzere olan meşin yuvarlağı Sowe, gol çizgisinin üzerinden kafayla uzaklaştırdı.

Maçın ikinci yarısı da merakla bekleniyor. Mücadeleyi TRT Radyo 1’den naklen takip edebilirsiniz. Maçın oynandığı stadyum, Eryaman Stadı olarak belirlenirken hakemler ise Ümit Öztürk, Murat Tuğberk Curbay ve Mehmet Kısal oldu. MKE Ankaragücü’nün kadrosunda Gökhan, Malcuit, Arda, Atakan, Mujakic, Taylan, Dokanovic, Hanousek, Emre Kılınç, Zahid ve Ali Sowe yer alırken, Antalyaspor’un kadrosunda ise Helton, Floranus, Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray, Fernando, Erdal Rakip, Fredy, Doğukan, Larsson ve Bertuğ bulunuyor. Maçta bir sarı kart çıktı ve bu kart Fraport TAV Antalyasporlu Doğukan Sinik’e verildi.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu