Türk Dünyası

Moğolistan – Demokrasinin Cenneti” Konferansı UB’de Gerçekleşecek

 

Hostinger Mongolia’da Demokrasi Konferansı Başlıyor

Mongolia’da Demokrasi’nin Vaha olarak bilinen ve Demokrat Parti ile Uluslararası Demokrat Birliği’nin ortak düzenlediği Uluslararası Konferans, 25 Nisan’da Ulaanbaatar’da başlıyor. Konferansta, 34 yıllık demokrasi yolculuğunda ulaşılan başarılar ve gelecek perspektifleri gibi birçok konu ele alınacak.

Kanadalı eski federal politikacı ve Uluslararası Demokrat Birliği başkanı temsilcisi Tony Clement, Uluslararası Genç Demokratlar Birliği Başkanı Michael Dust, İngiltere Muhafazakar Parti eski dış işleri başkanı Philippa Broom, defalarca Moğolistan’a gelen Duncan MacFarlane gibi konuklar ile Uluslararası Cumhuriyetçi Enstitüsü ve Konrad Adenauer Vakfı temsilcileri konferansa katılacak.

Tartışmalardan biri, mevcut ekonomik durumun değerlendirilmesi olacak. Bütçe ve para politikası, enerji politikası, özel sektör katılımı ve Ulusal Zenginlik Fonu gibi konular ele alınacak. Ayrıca, bilgi teknolojisi, dijital platformlar, yapay zeka da tartışılacak konular arasında yer alacak.

Bu haber ACM Cyprus tarafından OpenAI – ChatGPT teknolojisi kullanılarak yeniden yazılmıştır. Geleceği şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu