Teknoloji

Motosiklette kışın yol tutuşunu artırıyor

Yamaha’nın Tricity 155 modeli,özellikle kış aylarında motosikletini yollara çıkarmaktan çekinenlerin tüm risklerini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Yamaha yetkilileri 3 tekerlekli scooterın markanın çoklu tekerlek teknolojisi, doğa ve cep dostu Blue Core motor teknolojisi, güçlü fren sistemi ve geniş aksesuar çeşitliliği ile şehirdeki ulaşım sorununa çözüm olmayı hedeflediğini söylediler. Yetkililer şöyle devam ettiler:

“Yamaha Urban Mobility segmentinin en prestijli ve karizmatik scooter modeli Tricity 155, kompakt boyutu, hafifliği, ekonomik ve çevreci kimliği ve üç tekerleğin sağladığı ekstra güvenliği ile tarza ve kaliteye önem veren, bağımsızlığına düşkün sürücüler için kusursuz bir araç. EURO5 uyumlu motorla donatılan Tricity 155, yüksek verimli performans sağlayan ve emisyonları en aza indiren öncü Blue Core teknolojisini kullanıyor. Tricity 155’in yeni motoru, canlı performans ve düşük yakıt tüketimi ile iyi hızlanma sağlayan Yamaha Değişken Valf Hareketi (VVA) teknolojisini kullanıyor. Tricity 155’in yeni Start-Stop sistemi, daha sessiz ve daha verimli motor çalıştırma sistemiyle tamamlanıyor. Böylece bu erişilebilir şehir içi scooter daha kullanışlı daha keyifli ve daha tasarruflu bir sürüş sunuyor. Birçok motosiklette bulunmayan el freni Tricity 155’de mevcut. El freni motosikleti yokuşta bırakıldığında kaymasını önleyerek ekstra güvenlik sağlamakta. “

Zorlu yollarda hakimiyet

Üç teker teknolojisi ile üretilen Tricity 155, önde bulunan çift tekerleğin ıslak kullanımda ve bozuk yollarda sunduğu güven hissiyatı ve mükemmel hakimiyet kış aylarında yollarda çıkacak sorunlardan çekinen sürücüler için sürüşü sorunsuz hale getiriyor. Düz veya virajlı yollarda sürüş sırasında daha fazla denge hissi veren, yatabilen iki ön tekerleğe sahip üç tekerlekli yapısı Tricity 155’in en karakteristik özelliği. İki ön tekerleğin sağladığı yüksek seviyeli çekiş gücü, benzersiz bir sürüş deneyimi sağlıyor ve Tricity 155’i yeni sürücüler için olduğu kadar iki teker düşkünü profesyonel sürücüler için dahi ideal bir seçim haline getiriyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu