Magazin

Mustafa Ceceli ve Selin İmer’den takdir toplayan hareket

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından büyük bir yıkım yaşayan Hatay, 20 Şubat akşamı da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı. Hatay’daki depremler, birçok çevre ili de şiddetli bir şekilde etkiledi.

Toplam 11 ilde yıkıma yol açan felaketler sonrası sanat camiası tek yürek oldu. Bağış ve yardım çağrıları için sosyal medya hesaplarını kullanan ünlüler, 6 Şubat’tan bu yana pek çok paylaşım yaptı. Bu isimlerden biri de şarkıcı Mustafa Ceceli oldu.

 

Haluk Levent’in açıkladığı üzere daha önce Ahbap Derneği’ne 200 bin TL bağışta bulunan Ceceli, daha sonra ise depremzede bir aileye yaptığı jestle gündeme geldi.

Bir ailenin piyanolarını sattığını öğrenen şarkıcı, piyanoyu 21 bin TL’ye satın aldı. Daha sonra da satın aldığı piyanoyu, aynı depremzede aileye hediye etti.

Son olarak bir mobilya markasının yüzü olan Mustafa Ceceli-Selin İmer çiftinin, reklam anlaşmasından kazandığı paranın büyük bir kısmını deprem bölgesindeki yardım çalışmaları için harcadığı öğrenildi. İlk etapta Afad ve Ahbap’a 1 Milyon TL nakdi yardımda bulunan Ceceli çifti, daha sonrasında iki tır yardım malzemesini bölgeye göndererek yardımlarını sürdürdü.

 

Hayvansever çift, deprem bölgesindeki sokak hayvanlarını da unutmayarak, 1 tır ile bölgedeki birçok hayvanın naklini İstanbul’a gerçekleştirerek, İstanbul’daki hayvan barınaklarında bakımını üstlendi. Bu hareketiyle herkesin takdirini toplayan Ceceli çiftinin, sık sık hayvan barınağına giderek ihtiyaçların giderilmesi içinde yardımlarda bulunduğu da öğrenildi.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu