Magazin

Nagihan Karadere “Bazı olaylar kameralar önünde olmadı” diyerek anlattı! O sözleri gündem oldu: “Göz göze bile gelmiyordum”

Survivor All Star’ın geçtiğimiz günlerde İstanbul’da finali yapıldı. Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda’nın finalist olduğu Survivor All Star’ı eski yarışmacılar birlikte izledi.

Survivor’ın şampiyonu Ogeday Girişken oldu. Finali izleyenlerden biri de Nagihan Karadere oldu.

Magazin Burada’nın sorularını yanıtlayan Nagihan, Yunus Emre ile ilgili sorulan sorulara da yanıt verdi.

nagihan1

“ÇOK ÇOK CANIM YANDI”

Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre hakkında paylaşımlar yapan Karadere konu hakkında şunları ifade etti:

nagihans-yunsu

“Aynı proje altında olduğumuz için konuşulacak şeyler var, konuşulmayacak şeyler var. Çok çok canım yandı. Survivor değil başka bir şeydi. Yazdığım, çizdiğim şeyler yalan şeyler ya da iftira değildi. Bazı olaylar kamera önünde olmadı çünkü ekipte yoktu o esnada… Hiçbir şekilde ben onunla muhatap olmadım. Göz göze bile gelmiyordum. Darp edildim yani. Burada Acun Bey’in veya Acun Medya ekibinin hiçbir suçu yok.”

nagşihan8

Muhabirin ‘Gelip özür dilese af yolu kapalı mı?’ sorusuna ise Nagihan, “Yunus Emre normal bir insan değil. Kendisi de bunu kabul ediyor ve bundan keyif alıyor. Tehlikeli bir insanla aynı ortamda olmam yani… Canıma kastı olan bir insanla ben neden aynı ortamda olayım. Özür diledi ama yine yapıyor” yanıtını verdi.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Uzun zamandır ortalarda yoktu... Galler Prensesi sonunda ortaya çıktıUzun zamandır ortalarda yoktu… Galler Prensesi sonunda ortaya çıktı
10 milyar liralık vurgun... Yusuf Atala tutuklandı! 10 milyar liralık vurgun… Yusuf Atala tutuklandı!
Genç kadının itirafı ağızları açık bıraktı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Kocamın her gün başı ağrıyor'Genç kadının itirafı ağızları açık bıraktı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! ‘Kocamın her gün başı ağrıyor’



Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu