Türkiye

Narin Cinayetin İtirafçısı Nevzat Bahtiyar Mahkemede!

 

Hostinger Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin süren soruşturma devam ediyor. Narin Güran’ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran’ın eşinin de aralarında bulunduğu 24 şüpheliden N.B.’nin jandarma tarafından işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildi. N.B.’nin ifadesinde, amca Salim Güran’ın kendisinden küçük çocuğun cansız bedenini dereye bırakmasını istediğini iddia ettiği belirtildi.

Narin Güran’ın öldürüldükten sonra çuvalla dere kenarına taşınarak suya bırakıldığına dair bulguların olduğu açıklanmıştı. Ardından gözaltına alınan şüphelilerden N.B., Salim Güran’ın kendisine 200 bin lira karşılığında çocuğun cansız bedenini dereye bırakmasını istediğini öne sürmüştü. N.B., ifadesinde Salim Güran’ın her gün göstermelik olarak arama faaliyetlerine katıldığını belirterek, çarpıcı detaylara yer vermişti. Bu tür vahşet olayları kamuoyunda büyük infial yaratırken, soruşturma ve yargılama sürecinin adaletle sonuçlanması bekleniyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu