Türkiye

Narin Güran’ın Abisi Serbest, Kayıp Narin Bulundu mu? – Son Durum!

 

Hostinger Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin Güran için arama çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır’ın Kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta akşam saatlerinde kaybolan Narin Güran’ın ailesi, haber alamayınca durumu yetkililere bildirdi. Bunun üzerine bölgede geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı.

İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinden itfaiye ekipleri, Narin Güran’ı bulmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Henüz kaybolan genç kızın izine rastlanmazken, arama çalışmalarının kapsamlı bir şekilde devam ettiği belirtiliyor. Ailesi ve yakınları da endişeli bir şekilde Güran’ın bulunması için dualarını sürdürüyor.

Olayın detayları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, bölgedeki arama çalışmalarının kararlılıkla sürdüğü bildiriliyor. Kayıp kızın en kısa sürede sağ salim bulunması için çalışmaların aralıksız devam edeceği ifade ediliyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu