Magazin

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok, ayrıldı mı? Nur Tuğba Namlı’dan açıklama!

 

Hostinger

expand

KAYNAKCnnturk.com

“Neler Oluyor Hayatta” programının sevilen sunucusu Nur Tuğba Namlı’yı yeni sezon yayınında göremeyen izleyiciler, nedenini merak ediyordu. Kanal D’de ekrana gelen sevilen program Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından olan Nur Tuğba Namlı, paylaşımı ile programa veda ettiğini duyurdu. Neler Oluyor Hayatta’nın sunucusu değişti. Neler Oluyor Hayatta yeni sezon sunucuları Ferda Yıldırım ve Hakan Ural oldu.

NUR TUĞBA NAMLI NELER OLUYOR HAYATTA PROGRAMINDA NEDEN YOK?

Uzun zamandır Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğun Hakan Ural ile yapan Namlı, 19 Temmuz’da yaptığı paylaşımda programdan ayrıldığını açıklarken sebebini paylaşmadı. Hakan Ural ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Namlı, “Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene…

O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor.

Ne kadar teşekkür etsem az…

Programımızın her gününde ben sizin bana olan sevginizi hep hissettim. Benim sevgimin de size ulaştığını umuyorum. Sizlerle beni buluşturan işimi de, sizi de çok seviyorum!

Biz sizinle yeni işlerde yine buluşacağız, yine beraberiz. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, iyi ki varsınız. “ ifadelerini kullandı.

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı neden yok, ayrıldı mı Nur Tuğba Namlıdan açıklama

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim? Ferda Yıldırım kimdir? Neler Oluyor Hayatta sunucuları!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu