Sinema/Dizi/TV

Neslihan Atagül’lü “Aaahh Belinda”dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı – Haberler

Atıf Yılmaz’ın 1986 yapımı filmi Neslihan Atagül’le yeniden canlanıyor.

Başrolünü Neslihan Atagül’ün üstlendiği Netflix Türkiye filmi “Aaah Belinda”dan yeni bir fragman yayınlandı. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer’in oturduğu filmde Neslihan Atagül’e Necip Memili ve Serkan Çayoğlu eşlik ediyor.

“Aaah Belinda” Atıf Yılmaz’ın 1986 tarihli, aynı isimli ve Müjde Ar başrollü filminin modern bir uyarlaması olarak tasarlandı. Orijinal “Aaahh Belinda”da ayrıca, Macit Koper, Füsun Demirel, Erol Durak, Güzin Özipek gibi isimler rol aldı. filmin senaryosu ise Barış Pirhasan tarafından yazıldı. Film, 23. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu olmak üzere toplam üç kategoride ödül kazanmıştı.

“Aaahh Belinda”, yakın zamanda çıkacak bir şampuan olan ‘Belinda’ için bir televizyon reklamında yer alan genç oyuncu Dilara’nın (Neslihan Atagül) yaşadıklarını anlatıyor.:

Dilara’nın reklamda canlandıracağı Handan karakteri, iki çocuk annesi, gündüzleri bankada çalışan ama akşamları kocasına dolma yapmayı ihmal etmeyen “ideal” bir kadındır. Genç oyuncu, içine sinmese de reklamda rol almayı kabul eder, ancak çekimler esnasında hayatı bir anda değişir. Handan’ın hayatı gerçek olmuştur ve çaresizce Handan olmadığını kanıtlamaya çalışan Dilara, artık Handan olarak yaşamını sürdürmek zorundadır…

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Neslihan Atagül has been making headlines lately as the new trailer for her upcoming movie “Aaahh Belinda” was recently released. The new trailer has left fans of the Turkish actress excited and eagerly anticipating the release of the movie.

Neslihan Atagül is a well-known actress in Turkey, having starred in several successful TV series and movies. Her most recent work, “Aaahh Belinda”, is a romantic comedy directed by Özgür Bakar. The movie centers around a young woman named Belinda who is searching for love and happiness, and how her journey to find it leads her to some unexpected places.

The new trailer for “Aaahh Belinda” showcases Neslihan Atagül’s talent as an actress, as she convincingly portrays Belinda’s various emotions throughout the trailer. The movie promises to be a fresh, lighthearted take on the classic romantic comedy genre, and the trailer has certainly left fans excited to see more.

Neslihan Atagül herself has been active on social media, promoting the movie and sharing behind-the-scenes looks at the filming process. Her large following on Instagram and Twitter has only added to the buzz surrounding “Aaahh Belinda”, and fans are eagerly anticipating the movie’s release.

Overall, it seems that Neslihan Atagül’s talent and charm are set to make “Aaahh Belinda” a success. The new trailer has certainly generated excitement among fans of Turkish cinema, and it will be interesting to see how the movie is received upon its release. For Neslihan Atagül, it is likely just the latest achievement in what is sure to be a long and successful career.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu