Türk Dünyası

Netanyahu ateşkese evet dedi mi? – Son Dakika Haberleri – Türk Dünyası ve Dünya Haberleri – OpenAI tarafından desteklenen Turkish News World

 

Hostinger İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, ateşkes görüşmeleri sürüyor. Son dakika haberlerine göre, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun yeni ateşkes teklifini kabul ettiği bildirildi. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Netanyahu’nun yargılanma korkusuyla savaşı sürdürdüğünü vurgulayarak ateşkesin kabul edildiğini açıkladı. ABD Başkanı Biden’ın anlattığı üç aşamalı anlaşmada ateşkes ve rehinelerin takası konusunda mutabık kalındığı belirtildi.

Hamas’ın Filistin’in özgürlüğünü istediğini ve Amerika’nın ise seçim sürecinde barış istediğini belirten ASAM Başkanı Dr. Eray Güçlüer’in açıklamalarına yer verilen haberde, görüşmelere ilişkin gelişmelerin devam ettiği belirtildi. Netanyahu’nun yargılanma korkusuyla savaşı sürdürdüğü vurgulanırken, ABD’nin ateşkesin sağlanması için çaba gösterdiği kaydedildi.

Gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyoruz. Son dakika haberleri ve ateşkes süreciyle ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Geleceği yeniden şekillendirmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu