Sinema/Dizi/TV

Netflix “Gorillaz” Filmini İptal Etti – Haberler

2 yıl önce filmin geleceğini duyuran solist Damon Albarn şimdi de iptal kararını açıkladı.

.

Netflix’in, ikonik sanal grup Gorillaz hakkındaki uzun metraj animasyon filmi iptal edildi. Haberi grubun solisti Damon Albarn duyurdu.

1998 yılında şarkıcı-söz yazarı Albarn ve Tank Girl gibi çizgi roman serilerinin yaratıcısı Jamie Hewlett tarafından kurulan Gorillaz, animasyon üyelerden ve müzik videoları aracılığıyla sunulan kurgusal bir evrenden oluşuyor. Filmin geleceğini 2021 yılının Kasım ayında Albarn açıklamıştı, ancak Netflix hiçbir zaman resmi bir açıklama yapmadı.

Albarn yakın tarihli bir röportajında, filmi yapmakta oldukları platformun geri çekildiğini söyledi: “Çok fazla içerik ürettikleri için paniğe kapılmaya başladılar ve film tekliflerini kısmaya karar verdiler. Ve onlarca yıldır klasik Hollywood pratiği olduğu gibi, birlikte çalıştığımız adam başka bir şirkete geçti. O andan itibaren koruyucu meleğimizi kaybettik.” Albarn’ın bahsettiği koruyucu melek muhtemelen, Netflix’in yetişkin animasyonlarını denetleyen ve şu anda Universal’da Illumination’ın yeni bir yan kuruluşunda çalışan Mike Moon.

Gorillaz film projesinin ne kadar ilerlediği net değil ve filmi başka bir platformun alıp almayacağına dair herhangi bir gösterge yok. Grup, şu anda rafa kalkan film üzerinde çalışırken hazırladıkları sekizinci stüdyo albümleri “Cracker Island”ı bu Cuma günü yayınlayacak.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu