Sinema/Dizi/TV

Nicolas Cage’in Kont Drakula’yı Oynadığı “Renfield” Bir Devam Filmi Olarak Planlanmış – Haberler

Yönetmen Chris McKay, filmin 1931 yapımı Dracula’nın devam hikayesi olduğunu açıkladı.

Beyazperde

“Renfield”, yalnızca dünyanın en ünlü vampirinin merakla beklenen bir yeniden tasavvuru değil, aynı zamanda Tod Browning’in 1931 tarihli klasik “Dracula” filminnin doğrudan devamı gibi görünüyor. Filmin yönetmeni Chris McKay, Collider ile yaptığı röportajda, yakında çıkacak olan filminin Universal Monsters evrenindeki ilk filmden nasıl esinlendiğini açıkladı.

Nicolas Cage’in Kont Drakula rolünde oynadığı filmin ana kahramanı aslında Drakula’nın sadık hizmetkarı Renfield’dır (Nicholas Hoult). Film, Renfield ve efendisinin klasik hikayesine benzersiz ve yeni bir bakış açısıyla yaklaşmayı amaçlıyor. Renfield, sahip olabileceği en kötü patron olan Drakula ile zehirli ilişkisini bitirmeye çalışırken, film bir ayrılık filmine de benziyor. Chris McKay filmi şöyle açıklıyor:

Renfield karakterine ve Drakula ile olan ilişkisine aşık oldum. Renfield, temelde bu kötü ilişkiden kurtulmak isteyen ve nasıl yapacağını bilmeyen bir adam – 93 yıldır bu ilişkinin içinde ve bundan kurtulmak istiyor. Buna bir fırsat olarak baktım çünkü içinde çok fazla kara komedi var, çok fazla aksiyon var ve içinde biraz da gerilim ve drama var. Bu yüzden bana gerçekten eğlenceli bir kombinasyon gibi geldi. Masaya çok sık gelen bir şey değil. Baktığınızda hala dünyanın en eski eserlerinden birine ve muhtemelen dünyanın en çok filme alınan eserlerinden birine bağlı olduğu açık olan bir şey. Drakula, tıpkı Hamlet ve Sherlock Holmes gibi, film üstüne filmde gördüğünüz edebi karakterlerden biridir.

McKay “Renfield” filminin, Universal tarafından geliştirilen ilk klasik canavar filmi olan 1931 yapımı “Dracula” ile kesin bir bağlantısı olduğunu da vurguluyor. Yönetmen bu filmin orijinal “Dracula”nın doğrudan bir devam filmi olmasını istemiş ve filmin pazarlama ekibine de filmi tanıtırken bunu vurgulamaları gerektiğini belirtmiş:

Pazarlama ekibine söylememiz gereken şeyin bu olduğunu, bunun tek doğrudan devam filmi olduğunu söylemeye devam ettim. Sanırım ‘Drakula’nın Kızı’nın bir devam filmi olduğunu iddia edebilirsiniz çünkü açılış sahnesi Tod Browning filminin sonrasını anlatıyor ama Bela Lugosi onda yok, tamamen farklı bir karakter dizisi. Ve harika bir film, eğer izlemediyseniz çılgınca. Filmin harika olduğunu düşündüm. Ama bana göre bu, o filmin Drakula ve Renfield’ının yer aldığı tek gerçek doğrudan devam filmi. Yani evet, keşke bunu pazarlamada kullansalar. Bence bu filmi konumlandırmanın komik bir yolu olurdu.

“Renfield” 14 Nisan’da sinemalarda!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Nicolas Cage’in vampirin babası Kont Drakula’yı canlandırdığı Netflix yapımı “Renfield,” yepyeni bir devam filminin önümüzdeki dönemde hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

2022 yılında vizyona girmesi beklenen “Renfield” devam filminde Cage’in ikonik karakteri Kont Drakula ile bir kez daha karşı karşıya gelecek. Yapımcılar, devam filminin hayranlarına heyecan verici ve beklenmedik bir hikaye sunacağına söz veriyor.

“Renfield” filminin 2021 yılında gösterime girmesiyle birlikte, Nicolas Cage hayranları ve vampir filmi sevenler, ustaca yapılmış bir yapım olduğu konusunda hemfikir oldular. Film, Drakula’yı canlandırmış olan Cage’in mükemmel oyunculuğuyla dikkat çekerken, hikaye ve senaryo da oldukça akıllıca bir şekilde işlenmişti.

Nicolas Cage’in sabırsızlıkla beklenen devam filminde Drakula’yı yeniden canlandıracak olması, hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Filmin yapımcıları da hayranların bu heyecanına cevap vermek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya karar verdiler.

“Renfield” devam filminin yönetmenliğini elinde tutacak olan Chris McKay, filmin heyecan verici bir hikayeye sahip olacağını söyledi. McKay, “Bu devam filmi, hayranların bekleyebilecekleri en iyi hikayelere sahip olacak. Nicolas Cage’in karakteri Kont Drakula ile tekrar karşılaşacak olmak, bizim için de gerçek bir zevk,” dedi.

Öte yandan Cage’in kendisi de filmin devamı hakkında konuştu ve “Renfield” filminin hayranlarının beklentilerini aşacağına inandığını söyledi. Cage, “Kont Drakula’yı canlandırmak her zaman benim için bir zevkti ve bu devam filminde de karakterime yeni bir boyut getirecek olmaktan gerçekten mutluluk duyuyorum,” dedi.

Nicolas Cage’in hayranları, Kont Drakula’nın yepyeni maceralarına tanıklık etmek için sabırsızlanıyor. “Renfield” devam filmiyle ilgili daha fazla bilginin yakında açıklanması bekleniyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu