Sinema/Dizi/TV

“Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası”nda Splinter Usta’yı Jackie Chan Seslendirecek – Haberler

Yapımcı Seth Rogen, yeni Ninja Kamplumbağalar filminin kadrosunu duyurdu.

Beyazperde

Yapımcı Seth Rogen, Paramount Pictures ve Nickelodeon’un yeni Ninja Kaplumbağalar filmi “Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası” filminin resmi oyuncu kadrosunu duyurdu. Animasyon formatında olacak filmde Jackie Chan, Paul Rudd ve Seth Rogen gibi isimlerin yanı sıra genç isimler yer alıyor.

Filmde ikonik dörtlüyü; Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) ve Brady Noon (Raphael) seslendirecek. Kamplumbağaların hocası Splinter Usta’da ise Jackie Chan’in sesini duyacağız.

Muhabir April O’Neil’ı, “The Bear” dizisiyle öne çıkan Ayo Edebiri seslendirirken; Bebop rolüyle Seth Rogen, Rocksteady rolüyle John Cena, Mondo Gecko rolüyle Paul Rudd, Baxter Stockman rolüyle Giancarlo Esposito kadroya dahil oldu. Seslendirme kadrosunda ayrıca Ice Cube, Rose Byrne, Hannibal Buress, Natasia Demetriou, Post Malone ve Maya Rudolph yer alıyor.

“Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası”nda kaplumbağa kardeşler, çeşitli kahramanlıklara imza atarak New York’luların kalbini kazanmak ve normal birer genç olarak kabul görmek istiyor. Bu arada, yeni arkadaşları April O’Neil’ın yardımıyla gizemli bir suç örgütünü ele geçirirler, ancak bir mutant ordusu serbest bırakıldığında kendilerini büyük bir mücadelenin içinde bulurlar…

Nickelodeon’un ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan filmin yönetmen koltuğunda, çok beğenilen “Ailem Robotlara Karşı” (The Mitchells vs. the Machines) filminin ortak yönetmeni Jeff Rowe oturuyor.

“Ninja Kamplumbağalar: Mutant Kargaşası” 4 Ağustos’ta sinemalarda!

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu