Spor

Okan Buruk kararını verdi! Zaniolo ilk 11’de mi?

Ligdeki galibiyet serisini 15 maça çıkarma hedefiyle taktik provalara devam eden Galatasaray’da Okan Buruk, Kasımpaşa sınavının ikinci yarısındaki hücum etkinliğini görmek istiyor. Konyaspor ile yarın deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, rakibin dirençli bir savunma organizasyonu kurma ihtimaline karşı hücumda çeşitlilik arayışı söz konusu.

Firmino'nun kriteri Şampiyonlar Ligi! Galatasaray öne çıkıyor...

Firmino’nun kriteri Şampiyonlar Ligi! Galatasaray öne çıkıyor…

Farklı hücum aksiyonları

Zaniolo’nun başlatıp savunma arkasına sarktığı pozisyonda, Rashica’nın pası ve yine İtalyan yıldızın şık vuruşuyla gelen golü örnek gösteren Okan hoca, benzer aksiyonları ilk dakikadan itibaren yaratmanın hesapları içinde. Bunun için idmanlarda bu üçlüyü özel olarak çalıştıran Buruk, kanatları 10 numarada, 10 numarada oynayanları da kanatlarda deneyerek çeşitlilik oluşturmaya çabalıyor.

Zaniolo hazır olmayınca…

Kerem, Zaniolo ve Rashica üçlüsü Konya karşısında sahada sık sık birbirleriyle yer değiştirerek, özellikle kanatlarda yorulan isimlerin forvet arkasına geçerek rölantide dinlenmesini sağlayacak. Okan Buruk bu şekilde henüz fiziksel açıdan yüzde yüz hazır olmayan Zaniolo’dan en iyi şekilde yararlanmayı düşünüyor. Diğer taraftan Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz da taktik provalarda zaman zaman bu isimlerin yerine geçerek forma rekabetini artırıyor.

Tüm yeniler aynı anda

Adekugbe’nin soldaki hücum bindirmelerinden memnun olan Aslan’ın teknik patronu, sarı kart cezalısı Nelsson’un yerine Abdülkerim’in partneri olarak bir başka yeni transfer Kaan Ayhan’a şans tanıyacak. Cim Bom’un böylece ara transferde kadrosuna kattığı 3 yeni isim de aynı anda sahada olacak. Okan hoca sağ kanatta da Boey’nin fiziksel gücüne çok güveniyor. Orta saha merkezinde yine Torreira – Oliveira ikilisi görev yapacak. Kale ise sezonun yıldızlarından Muslera’ya emanet.

(Fanatik)

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu