Sinema/Dizi/TV

“Ölümlü Dünya 2” Hakkında Yeni Gelişmeler Var! – Haberler

Devam filmi Disney+’ta izleyiciyle buluşacak.

TAFF

Ali Atay’ın yönettiği, Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Osman Alkaş gibi isimlerin rol aldığı 2018 yapımı “Ölümlü Dünya”nın devam filmi için sete çıkılıyor.

Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi imzalı eğlenceli senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve beğenilen performanslarıyla büyük bir ilgi uyandıran ilk film, 11 hafta vizyonda kalmış ve 585 bin 145 seyirciye ulaşmıştı. Devam filminin haberi ilk kez 2022’nin Ağustos ayında duyurulmuş ve çekimleri bahar aylarında başlayacak filmin 2023 sonbaharında Disney+’ta yayınlanacağı bildirilmişti.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre “Ölümlü Dünya 2” için 15 Mayıs’tan sonra sete çıkılıyor. Ali Atay’ın bir kez daha yönetmen koltuğuna geçeceği devam filminde orijinal oyuncu kadrosunun üyeleri de rollerine geri dönüyorlar.

Ülkemizdeki faaliyetine 14 Haziran 2022’de başlayan Disney+, yerli projelerinde komedi filmlerine ağırlık verdi ve Şahan Gökbakar’ın “Recep İvedik 7”, Ata Demirer’in “Bursa Bülbülü” filmlerini yayınladı.

“Ölümlü Dünya 2” ile birlikte sevilen Disney+ Türkiye orijinal içeriklerine bir yenisi daha eklenecek. Disney+’a şimdi abone olmak için tıklayın…

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: Beyazperde/TelevizyonGazetesi

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

İyi haberler var! Ünlü Türk yazar Ahmet Ümit’in en sevilen kitaplarından biri olan “Ölümlü Dünya” serisinin ikinci kitabı hakkında yeni gelişmeler mevcut.

Yazar, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, “Ölümlü Dünya 2” romanının yazım sürecinin devam ettiğini ve serinin hayranlarını beklemeye devam etmeleri gerektiğini söyledi.

“Ölümlü Dünya 2” ilk romanı kadar ilgi çekici ve etkileyici olacağına dair birçok ipucu veriyor. İlk kitapta olduğu gibi, yine suç, adalet, aşk ve hayatta kalma mücadelesi gibi konuları ele alıyor.

Serinin ilk kitabından sonra, Ahmet Ümit, yazarlığında zaten çok yetenekli olduğunu göstermişti ve “Ölümlü Dünya” romanı birçok okur ve eleştirmen tarafından büyük beğeni toplamıştı.

“Ölümlü Dünya 2” kitabı hakkında daha fazla detay bulunmasa da, okurların meraklarına biraz olsun cevap olacak birkaç şey paylaşıldı. Örneğin, yazar, kitabın yine İstanbul’da geçeceğini ve birçok önemli karakterin hayatının serüvenine devam edeceğini açıkladı.

Bu heyecan verici haberler, serinin hayranları için beklenen bir haberdi ve birçok okur, Ahmet Ümit’in yeni romanı hakkında daha fazla ayrıntı öğrenmek için sabırsızlanıyor.

“Ölümlü Dünya 2” hakkında daha fazla bilgi elde etmek için, Ahmet Ümit’in sosyal medya hesapları veya yayınevinin resmi web sitesini takip edebilirsiniz. Ancak, yazarın takviminde herhangi bir yayın tarihi yoksa, serinin hayranları sabırsızlıkla beklemeye devam etmek zorunda kalacaklar.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu