Spor

Omuz Omuza yardım kampanyası saat kaçta, hangi kanalda? Omuz Omuza katılacak futbolcular!

Omuz Omuza yardım kampanyası canlı yayın bilgileri araştırılmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TFF, Kulüpler Birliği Vakfı ve beİN Medya’nın ortaklaşa düzenlediği ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardım kampanyasının canlı yayınına Süper Lig’deki kulüplerin başkanları, teknik direktörleri ve futbolcuları bizzat katılacak. ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardım kampanyasının startının verileceği program, Türk futbol tarihinin en geniş katılımlı organizasyonu olacak.

Stüdyoda bulunan Türk futbolcular telefonların başında yapılan yardımları alacak. Kampanya çerçevesinde 15 Haziran’a kadar Süper Lig takımları 13 özel maç yapacak. Geceden ve 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya süresinde elde edilecek gelir Deprem bölgesindeki vatandaşların geçici barınma (konteyner) ve kalıcı barınma (konut) ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak.

OMUZ OMUZA KAMPANYASI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu ana paydaşlığında düzenlenen ‘Omuz Omuza’ dayanışma ve yardımlaşma kampanyasının startı bugün 20.00-01.00 saatleri arasında yapılacak canlı yayın ile verilecek. BeiN Sports, A Spor, Tivibu Spor, TV 8,5 ve Sports TV’nin ortak canlı yayınla gerçekleştireceği kampanya, kulüp televizyonlarının yanı sıra TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor, Lig Radyo’dan naklen yayınlanacak. Ayrıca birçok dijital medya kanalı da geceyi canlı olarak izleyicilerine aktaracak.

OMUZ OMUZA KAMPANYASINA KATILACAK FUTBOLCULAR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig kulüplerinin başkanları, teknik direktörleri, futbolcular, hakemler, Ampute ve Kadın milli takımlarının yanı sıra depremden en fazla zarar gören futbol kulübü olan Hatayspor’dan teknik direktör Volkan Demirel, antrenörler Gökhan Zan, Ekrem Ekşioğlu, Gökhan Kağıtçıoğlu ve Osman Ateş de geceye katılacak. Türk futbolunun efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural da tarihi programın katılımcıları arasında yer alacak.



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNet/CNN

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu