Son Dakika

Ordu’da yoğun kar nedeniyle okullar tatil edildi


Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Gölköy, Gürgentepe ile Ulubey ilçelerinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde yarın eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.


Açıklamada, Fatsa ilçesindeki Aslancami, Ilıca, İslamdağ, Geyikçeli, Hatipli, Kulak, Demirci, Meşebükü ile Yassıtaş İlkokul-Ortaokulu’nda da eğitime arar verildiği ifade edildi.


Valilik açıklamasında, bu ilçelerdeki kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/TRT

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Ordu’da Yoğun Kar Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

Ülkemizin bazı bölgelerinde yoğun yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Ordu’da yaşanıyor. Şehirde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Ordu Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şehir genelinde yoğun kar yağışı yaşandığı ve bu sebeple il genelindeki okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Kar yağışı nedeniyle Ordu’da hayat durdu. Şehirde özellikle ulaşımda sıkıntılar yaşandı. Kar yağışı özellikle şehir merkezinde ve yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar kalınlığı yer yer 15 santimetreyi geçti. Böyle yoğun bir kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi doğru bir karar oldu. Böylelikle öğrencilerin güvenliği sağlanmış oldu.

Ordu’da kar yağışı bu yılın ilk kar yağışı olma özelliği taşıyor. Şehirde bu yılın kış mevsimi hava şartları açısından sert geçeceği öngörülüyor. Bu nedenle şimdiden karla mücadele çalışmaları başladı. İlçe belediyeleri, karayolları ekipleri, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve diğer kamu kurumları yoğun bir çaba içerisinde kar temizliği ve yolların açılması için çalışıyorlar. Ayrıca vatandaşlarımızın da önlemlerini alarak, kar yağışının zorlu şartlarına hazırlıklı olmaları gerekiyor.

Ordu’da okulların tatil edilmesi, öğrencilerin ve velilerin eğitim süreçlerini olumsuz etkilemese de, bu durumda öğrencilerin eğitimlerinin aksatılmaması için dijital ortamda eğitimlerin verilmesi düşünülüyor. Böylelikle kar yağışı döneminde öğrencilerin eğitimleri devam edebilecek.

Sonuç olarak, Ordu’da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kar yağışının getirdiği sıkıntılara rağmen devlet kurumları mücadelelerini sürdürüyorlar. Vatandaşlarımızda önlemlerini alarak, kar yağışı döneminde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmaları gerekiyor.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu