Kıbrıs

Ortaköy’de Kayıp 15 Yaşındaki Emine Ası – BRTK

Ortaköy’de Kaybolan 15 Yaşındaki Kız Aranıyor

Ortaköy’de yaşayan 15 yaşındaki Emine Ası’nın kaybolduğu bildirildi ve polis tarafından aranmaktadır. Dün polise verilen bilgilere göre, Emine Ası’nın kaldığı evden ayrıldığı ancak geri dönmediği ve ulaşılamadığı belirtildi. Polis, genç kızın arandığını ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Gazimağusa ve Lapta’da Ani Ölümler

Gazimağusa’da Memiş İçel ve Lapta’da Derrick John Vigus adlı kişilerin evlerinde ölü bulundu. İki olayda da darp ve cebir izine rastlanmadığı, ölüm sebebinin otopsi sonucunda belirleneceği aktarıldı.

Koruçam’da İş Kazası

Koruçam’da düzenlenen bir festival alanında yaşanan iş kazasında, demir stantların kayarak kamyonet üzerine düşmesi sonucu Gökhan Okkan adlı kişi yaralandı. Olay sonucunda tedavi altına alınan Okkan, cerrahi serviste müşahede altına alındı.

Gazimağusa’da Kasti Hasar ve Sarhoşluk

Gazimağusa’da bir restoran önünde alkollü bir şekilde rahatsızlık veren ve kasti hasara neden olan bir kişi suçüstü yakalandı. Restoranın önündeki motosikletin arka farına tekme atarak ve bir işyerinin vitrin camını kırarak zarar verdiği belirtildi.

İzinsiz İkamet ve Gümrüksüz Mal Tasarrufu Suçlarına Karşı Yasal İşlem

Ülke genelinde yapılan denetimlerde izinsiz ikamet eden 9 kişi tespit edilerek yasal işlem başlatıldı. Ayrıca Bostancı’da bir kişinin gümrüksüz bisiklet bulundurduğu tespit edilerek yasal işlem başlatıldı.

Araç Yangını Tatlısu-Girne Ana Yolu Üzerinde

Tatlısu-Girne ana yolu üzerinde seyir halinde olan araçta çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Araç tamamen kullanılamaz hale geldi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu