Kültür & Sanat

Örümcek-Evrenine Geçiş gişede yüksek başarı yakaladı

 

Hostinger Örümcek-Adam hayranlarının uzun zamandır beklediği “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” (Spider-Man: Across the Spider-Verse), cuma günü ABD’de vizyona girdiği ilk gün milyonlar kazandıran açılış yaptı. Film, 120,5 milyon dolarlık hasılatla ABD’deki en büyük üçüncü iyi açılışı yapan animasyon filmi oldu. Böylece, “Sıcak Kahve”, “Yarış Okulu: Anaç Kalpler” ve “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” üç filmin başı çektiğini gösterdi.

Film eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar aldı ve izleyiciler tarafından çok sevildi. Özellikle, önceki Örümcek-Adam filmlerini ve çizgi romanları sevdiyseniz, bu animasyon filmini kaçırmamanız önerilir.

Filmin konusu, hayatın farklı evrelerindeki Örümcek-Adamların günümüz Örümcek-Adamı ile buluştuğu bir evrende geçmektedir. Film, her yaştaki izleyicinin zevkine uygun bir yapım olmakla beraber, özellikle çocuklar tarafından çok sevildi.

Filmde görsel efektler ve ses efektleri oldukça başarılı. Özellikle, çizgi roman temalı film türüne göre oldukça özgün olan animasyon teknikleri filmi daha ilgi çekici hale getiriyor.

Örümcek-Adam filmleri, Marvel evreninin en popüler serilerinden biridir ve en az 2024 yılına kadar filmlerine devam edecekleri söyleniyor. Özellikle, “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” sonrası hayranlarının sabırsızlıkla diğer Örümcek-Adam filmlerini bekleyeceği tahmin edilmektedir.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu