Magazin

Özge Borak’ın Teknede Bikinili Pozuyla Şaşırtan Görüntüsü

Özge Borak, teknede bikinili poz verdi!

Ünlü oyuncu Özge Borak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Yaz sezonunu açan Borak, siyah bikinisiyle çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Tekne üzerinde verdiği poza “O yaz buraya gelecek” notunu düşen Borak, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Özge Borak, geçtiğimiz aylarda Ahmet Mümtaz Taylan’ın programına konuk olmuştu. Programda eski eşi Bülent Şakrak ve “Eyvah Eyvah” serisinde birlikte rol aldığı Ata Demirer ile ilişkisi ve boşanması hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Borak, kendine ait doğrularıyla yaşadığını belirtmiş ve artık kimseye hesap vermek zorunda olmadığını dile getirmişti.

Özge Borak, ayrıca abisinin deniz şakaları nedeniyle deniz korkusu olduğunu ifade etmiş ve bu korkuyu yenmek için dalış kursuna gitmeye karar verdiğini söylemişti. Dalgıçlık tutkusunun ilerleyerek arama kurtarma dalgıcı olduğunu da belirtmişti.

Bu son paylaşımıyla fit görüntüsüyle dikkat çeken Özge Borak, binlerce beğeni ve olumlu yorum aldı. Takipçileri onu güzel ve bronz tenli olarak nitelendirirken, siyah bikininin çok yakıştığını belirtti.

Özge Borak’ın bu pozuna hayranlarından gelen olumlu tepkiler, onu daha da motive etmiş gibi görünüyor. Bakalım ünlü oyuncu, yaz sezonunda neler yapacak ve farklı projelerle karşımıza çıkacak mı? Merakla bekliyoruz!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu