Magazin

Özge Borak’tan Ata Demirer ile Boşanma İtirafı!

Özge Borak, Sunuculuğunu Ahmet Mümtaz Taylan’ın Yaptığı ‘Empati’ Programının Konuğu Oldu

Özge Borak, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Empati’ programının bu haftaki konuğu oldu ve yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Taylan’ın sorduğu “Sen kendi doğrularına göre yaşıyor musun?” sorusuna Borak “Yaşamıyordum. Büyük oranla yaşamıyordum.” yanıtını verdi. Borak, geçmiş evlilikleriyle ilgili olarak da bazı itiraflarda bulundu. İlk evliliğini 2006-2010 yılları arasında Bülent Şakrak’la gerçekleştiren Borak, daha sonra 2012-2014 yılları arasında Ata Demirer ile evliliğini sürdürmüştü.

Borak, açıklamalarının devamında “Belki de son 8 yıldır kendi doğrularımla yaşıyorum artık. Kimseye verecek bir hesabım yok, bu benim hayatım. Kimseye kötülüğüm yok, bu kararı ben verdim diye yaşıyorum hayatı.” ifadelerini kullandı.

Empati programına konuk olmasıyla gündeme gelen Özge Borak’ın verdiği bu samimi açıklamalar, hayatı hakkında merak edilen birçok konuya açıklık getirdi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu