Magazin

Özgü Namal: Çocuklarım bana şifa veriyor!

 

Hostinger

expand

Özgü Namal, yüzü olduğu markanın Kuruçeşme’de bir mekanda gerçekleşen etkinliğine katıldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz aylarda “kendi sandalyesini sete getirdiği” ve “kuaförünün evine geldiği” yönünde haberler çıkan oyuncu, “Bunların hiçbiri doğru değil. Ben mütevazı bir insanım, hizmet görmekten hoşlanmam, ayağıma sandalye getirilmesinden hoşlanmam. Her zaman her yerde kendi işimi kendim yaparım. Özellikle yaşı benden büyük insanların bana hizmet etmesinden hoşlanmıyorum. Öyle bir ailede büyüdüm, edep diye bir şey var” açıklamasını yaptı.

 

Yaz ayının kendisi için güzel geçtiğini ve bol bol dinlendiğini belirten ünlü isim, “Yoğun bir sezondan çıktım, akabinde Almanya’da sinema filmi çektim. Çocuklarımla ilgilendim, çocuklarla olmak şifa veriyor, ruhumu temizleyip arındırıyor. Güzel bir yaz geçirdim, çocuklar her geçen gün büyüyor ve her gün yeni insanlar oluyorlar. Ben de büyük bir keyifle onların yolculuklarına şahitlik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Uzun süre ara verdiği setlere geçtiğimiz sezon dönen 45 yaşındaki oyuncu, “İlk başlarda zorlandım ama bisiklete binmek gibi. Alışıyorsun ve hatırlıyorsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu