Son Dakika

Park halindeki kamyonet küle döndü


Yangın, saat 00.30 sıralarında Sakarya Mahallesi 503. Sokak’ta park halinde bulunan kamyonette meydana geldi.


Park halindeki kamyonet, henüz bilinmeyen nedenle motor kısmından alev alarak yanmaya başladı. İhbarla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

[Fotoğraf: DHA]


Yandığı sırada freni boşalan kamyonet, bir binaya doğru hareket etti.İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen alevlerin ardından kamyonet kullanılamaz hale geldi.


Ekipler, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlattı.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak Link: NTV/TRT

Bu Haber ACM Cyprus Yeni Teknolojiler Çalışması Kapsamında, OpenAI – ChatGPT Tarafından Sizin İçin (Türkçe veya İngilizce) Yeniden Yazıldı. Okumak İçin Sayfaya Devam Edin.

Yapay Zeka Yorumluyor

Park halindeki kamyonet küle döndü

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, bir park halindeki kamyonet yangına maruz kaldı. Olay, Koru Mahallesi’ndeki bir otopark alanında meydana geldi.

Olayın haber verilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı ancak kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Aracın yanması sonucu çevreye yoğun bir duman yayıldı. Vatandaşlar, olayı şaşkınlıkla izledi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

Yaşanan bu olay, araç sahiplerinin dikkatli olması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor. Özellikle yaz ve kış aylarında araçların elektrik aksamları ve yakıt sistemleri daha da hassas hale geliyor. Bu nedenle araçların periyodik bakımlarının düzenli yapılması ve park edildiği yerlerde gerekli önlemlerin alınması hayati öneme sahip.

Yangının kamyonette büyük bir hasara neden olduğu belirtilirken, şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici bir haber oldu. Ancak, böyle durumlarda gösterilecek daha fazla dikkat ve özenle çok daha vahim olayların önüne geçilebileceği unutulmamalıdır.

ACM Cyprus

Yapay Zeka Teknolojisiyle Geleceği Yeniden Şekillendirebilmek İçin Yorumlarınızı Bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu