Sinema/Dizi/TV

Paul Mescal “Gladyatör 2″de “İç Çamaşırı Mankeni” Gibi Görünmek İstemediğini Anlattı – Haberler

Vanity Fair

Ridley Scott’ın 24 yıl sonra gelen devam filmi “Gladiator 2″nin ilk görselleri bu hafta başında Vanity Fair aracılığıyla ortaya çıktı.

Filmin başrolünü üstlenen Paul Mescal, role nasıl seçildiğini ve hazırlık aşamasını da Venity Fair’e (Variety aracılığıyla) anlattı. Mescal, Ridley Scott ile sadece yarım saat görüştükten sonra başrol teklif edildiğini söyledi; görünüşe göre usta yönetmen, oyuncunun “Normal People”daki çığır açan performansını izledikten sonra hayranı olmuştu.

“Gladyatör 2″den İlk Fotoğraflar Yayınlandı: Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington…

Mescal, Scott’la ilk buluşmasını şöyle aktardı:

Yaklaşık 20 ila 30 dakika konuştuk. Hikâyenin neyle ilgili olacağına dair ondan fikir almak istedim, bu yüzden yaklaşık 15 dakika bunun hakkında konuşarak geçirdik ve ardından bir 10 dakika daha büyürken oynadığım spor olan Gal futbolu hakkında konuşarak geçirdik. Belki de bu, bedenimde fiziksel olmaya alışkın olduğum için buna yardımcı olan bir şeydi. Hatırladığım kadarıyla muhtemelen iki ya da üç hafta sonra teklif geldi.

Mescal, orijinal filmde Connie Nielsen’in canlandırdığı Lucilla’nın oğlu Lucius’u canlandırıyor. Hikaye, Lucius’un genç bir yetişkin olarak kuzey Afrika bölgesi Numidia’da yaşamasıyla başlıyor; çocukken annesi tarafından Roma İmparatorluğu’nun ulaşamayacağı bir yere gönderilmişti. Olaylar Lucius’u bir gladyatör olarak Roma’ya geri getirir. Lucius burada yeni düşmanlar edinir ve annesiyle yeniden bir araya gelir.

Mescal rolü almasında burnunun görünümünün de etkili olduğunu düşünüyor:

Burnum bir nevi Romalıya benziyor. Dolayısıyla bu bağlamda faydalı. Ortaokuldayken kesinlikle nefret ettiğim ve azarlandığım burun, Ridley’nin ‘Gladyatör 2’de oynayacak birine ihtiyacı olduğunda çok ama çok kullanışlı hale geldi.

Filmin görselleri yayınlanmadan önce film hakkındaki konuşmaların çoğu Mescal’in kaslı bir film yıldızına dönüşmesiyle ilgiliydi, ancak oyuncu Vanity Fair’e bu rolle ilgili niyetinin asla bu olmadığını vurguladı. Kendisini seks sembolüne dönüştürmek yerine dövüş koreografisi eğitimine odaklanmıştı.

“Sadece büyük ve güçlü olmak ve işler kötü gittiğinde biraz hasar verebilecek biri gibi görünmek istedim” diyen aktör şunları ekledi:

Ayrıca bazen mükemmel bir görünüm için çabalayan kişinin bir savaşçıdan çok bir iç çamaşırı mankenine benzeyebileceğini düşünüyorum. Kaslar büyümeye başlıyor ve bu belirli kapasitelerde estetik olarak kabul edilebilir, ancak vücudunuzda güçlü hissetmenin farklı bir duygu uyandıran bir yanı var. Kendinizi farklı bir şekilde taşıyorsunuz. Film için yararlı olacak şekilde psikolojik olarak üzerinizde bir etkisi var.

Filmde rol alan Pedro Pascal, Mescal’ın görünümü hakkında konuştuğunda, arenada onunla yüzleşmenin çok zor olduğunu belirtmişti: “Çok güçlendi. Onunla tekrar dövüşmek zorunda kalmaktansa bir binadan atılmayı tercih ederim.

Pedro Pascal filmde, orijinal yapımda Russell Crowe’un canlandırdığı Maximus Decimus Meridius’un komutası altında eğitim almış Romalı general Marcus Acacius rolünde. Diğer oyunculardan Denzel Washington, Roma’da gladyatörlerden oluşan bir ahır tutan zengin bir güç komisyoncusu olan Macrinus rolünde yer alıyor. Joseph Quinn ve Fred Hechinger ise Roma’nın ikiz imparatorlarına hayat veriyor.

“Gladyatör 2” 15 Kasım’da sinemalarda!

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu