Sinema/Dizi/TV

Paul Mescal ve Melissa Barrera “Carmen” Fragmanında Romantik ve Ateşli! – Haberler

Film klasik Georges Bizet operasından uyarlandı.

Benjamin Millepied’in yönettiği, Georges Bizet’in ikonik operasının serbest bir uyarlaması olan “Carmen”in ilk fragmanı yayınlandı. Filmde Carmen karakterini Melissa Barrera (Scream, In the Heights) canlandırırken romantik başrol Aidan’a, son filmi “Aftersun” ile Oscar adaylığı elde eden Paul Mescal hayat veriyor.

Özgürlüğü aramak için Meksika’dan Los Angeles’a seyahat eden Carmen’i takip eden film, bir yüzyıldan fazla bir süredir izleyicileri büyüleyen 1800’ler operasının serbest ve modernize edilmiş bir uyarlaması. Fragman, sade ve romantik çöl ortamıyla parlak sahne şovlarının ve şiddeti öne çıkaran karanlık sahnelerin tezatı eşliğinde, iki başrol oyuncusunun romantik ve trajik anlarına kısa bir bakış atmamıza imkan tanıyor.

“Carmen”, kariyerine dansçı ve koreograf olarak başlayan Benjamin Millepied’in ilk yönetmenlik denemesi ancak sinemaya ilk adımı değil. 2014’ten 2016’ya kadar Paris Opera balesinde Dans Direktörü olarak görev yapan Millepied, Darren Aronofsky imzalı “Black Swan”da koreograf ve dansçı olarak görev yaptı. En son film projelerinden biriyse 2021 yapımı “Dune” filminin bir bölümünün koreografisini yapmaktı.

Film dünya prömiyerini 11 Eylül 2022’de Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yaptı. Nisan ayında New York ve Los Angeles’ta sınırlı sayıda salonda gösterime girecek ancak bunun dışında farklı ülkelerde gösterime girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: Beyazperde

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu