Türkiye

Pera Bebeği Maganda Mermisiyle Katil Oldu: 4 Kişi Tutuklandı – Türkiye Haberleri

Söke ilçesinde 11 aylık bir bebek olan Pera Palabıyık, evde annesiyle oynarken kafasına isabet eden yorgun bir mermi nedeniyle hayatını kaybetti. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, düğün yapılan alanda inceleme yapıldı ve çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. Polis, damat D.G, ağabeyi C.G. ile babası M.T.G. ve düğünde davetli S.B’yi gözaltına aldı.

Pera Palabıyık için Hacı Halil Paşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Baba Ahmet Palabıyık’ın gözyaşları arasında gerçekleşen törene Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan da katıldı. Namazın ardından bebek, Granta Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Olayın gerçekleştiği Çeltikçi Mahallesi Bayındır Caddesi’nde, Pera Palabıyık’ın annesiyle balkonda oynarken geçen düğün konvoyundan ateşlenen yorgun mermi başına isabet etmişti. Ağır yaralanan bebek, hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamıştı.

Pera bebeğin dedesi Kerim Palabıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ciğerim yanıyor. Bu olayı gören duyan yok mu? Canım torunumu hayattan koparan maganda hala serbest geziyor. Allah rızası için ele ele destek verelim. Bir duyan gören varsa emniyete başvursun. Silah atanın mutluluğu benim evime ateş düşürdü. Annesinin babasının feryatları ciğerlerimizi yakıyor. Düğünlerde eğlencelerde neden silah atılır” ifadelerine yer verdi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu