Kıbrıs

Polis, 5 İlçede Asayiş ve Trafik Denetimleri Yapıyor – BRTK

Polis Ekipleri Beş İlçede Eş Zamanlı Asayiş ve Trafik Denetimleri Gerçekleştirdi

Polis ekipleri beş ilçede eş zamanlı olarak asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde eğlence mekanları ve alkollü içki satışı yapılan yerlerde olumsuzluk yaşanmazken, trafikte ise toplam 1584 sürücü hakkında işlem yapıldı. Ayrıca 160 araç trafikten men edilirken, bir sürücü ise tutuklandı. Kumarhanelerde bulunan 81 kişiye yasak olmasına rağmen cezai işlem uygulanırken, Güzelyurt’ta ikamet izinsiz kalan bir kişi de tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’nın yaptığı açıklamaya göre, Lefkoşa, Gazimağusa, Girne, Güzelyurt ve İskele Polis Müdürlüklerinin sorumluluk alanlarında dün 19.00 ile bugün 03.00 saatleri arasında eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri yapıldı.

Yapılan denetimlerde Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve İskele’deki eğlence mekanları, alkollü içki satılan yerler, gece kulüpleri ve kalabalık alanlar kontrolden geçirildi ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

– Lefkoşa’da kumarhanelerde bulunan 25 kişiye cezai işlem uygulanırken, trafik denetimlerinde 1615 araç kontrol edildi ve 682 sürücü çeşitli trafik suçlarından işlem gördü.

– Gazimağusa’da 13 kişi kumarhanelerde bulunması nedeniyle cezalandırılırken, trafik denetimlerinde 827 sürücü kontrol edildi ve 360 sürücüye cezai işlem uygulandı.

– Girne’de 24 kişi kumarhanelerde yasak olmasına rağmen bulunduğu için ceza aldı. 1016 sürücüden 250’sine kural ihlali nedeniyle ceza yazıldı.

– Güzelyurt’ta ikamet izinsiz kalan bir kişi tutuklanırken, trafik denetimlerinde 540 sürücü kontrol edildi ve 80 sürücüye cezai işlem uygulandı.

– İskele’de kumarhanelerde bulunan 19 kişiye ceza verilirken, trafik denetimlerinde 875 araç sürücüsünden 212’sine cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetimlerde toplamda ısı araç trafikten men edilirken, 7 sürücü ise tutuklandı. Trafik kurallarına uymayan sürücülere ise cezai işlem uygulandı. Polis ekipleri vatandaşların ve trafik güvenliğinin sağlanması için denetimlerine devam edecektir.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu