Kıbrıs

Polis Bülteni: Metehan, Dikmen ve Girne’de Uyuşturucu Operasyonu – BRTK

 

Hostinger Polis Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

Lefkoşa Metehan Sınır Kapısı’nda, Dikmen’de ve Girne’de yapılan operasyonlarda uyuşturucu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramalar sonucunda 6 kişi tutuklandı.

Dikmen’de gerçekleştirilen operasyonda E.K.’nin kaldığı evde 150 gram metamfetamin türü uyuşturucu madde bulundu. Bu operasyon sonucunda E.K., H.Ç. ve F.A. tutuklandı.

Lefkoşa Metehan Kara Geçiş Kapısı’nda gerçekleştirilen bir diğer operasyonda Y.T. ve E.B. isimli şahısların üzerinde ve araçlarında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu ve bu kişiler de tutuklandı.

Girne’de trafik ekipleri tarafından durdurulan araçta sürücünün şüpheli hareketleri sonucu yapılan aramada 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu ve araç sürücüsü de tutuklandı.

Ayrıca, bir hırsızlık olayı nedeniyle tutuklanan M.S. adlı kişinin başka hırsızlık olaylarının da tespit edildiği polis tarafından duyuruldu.

Son olarak, polis tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ülkede izinsiz ikamet eden 3 kişinin tespit edildiği ve tutuklandığı bildirildi.

Ayrıca Gazimağusa-Lefkoşa anayolu üzerinde bir araç yangını olayı da meydana geldi. Araç sürücüsü tarafından yangın söndürülse de araçta maddi hasar meydana geldi.

Polis ekipleri, yaptıkları başarılı operasyonlarla halkın güvenliğini sağlamak ve suçlularla mücadeleye devam etmektedir. Bu olaylara ilişkin detaylı soruşturmaların devam ettiği belirtildi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu