Kıbrıs

Polis, Haspolat ve Derinya’da Kaçak Malzeme Operasyonu Yaptı – BRTK

Gazimağusa – Lefkoşa anayolunda yapılan operasyonda kaçak et bulundu

Gazimağusa – Lefkoşa anayolunun Haspolat mevkiinde gerçekleştirilen bir operasyonda, bir kişinin aracında ve ikametgahında yapılan aramada Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden alınan ve gümrüğe beyan edilmemiş 650 kg sığır ve kuzu eti bulundu. Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, şahsın tutuklandığı belirtildi.

Aynı gün Derinya Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen başka bir operasyonda ise, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geçiş yapan bir kişinin aracında 410 kg donmuş patates cipsi ve 22 kg donmuş tavuk eti bulundu. Bu durum üzerine şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Kaçak et ve gıda ürünleriyle ilgili operasyonlar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki sınırlarda sıkça gerçekleştiriliyor. Yapılan operasyonlarla kaçak ürün ticaretinin önlenmesi ve toplum sağlığının korunması amaçlanıyor.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu