Son Dakika

Polis memuru, eşini ve 3 çocuğunu rehin aldı! ‘Evde bomba var gelen olursa patlatırım’

Dehşete düşüren olay, Samsun’un Atakum ilçesine bağlı Yenimahalle Mahallesi 3322’nci Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce emekli olmak için dilekçe veren bomba imha uzmanı polis memuru A.Ö., pompalı tüfekle eşini ve 3 çocuğunu müstakil evinde rehin aldı. A.Ö’nün eşi, telefonundan Kadın Acil Destek Uygulaması’na (KADES) ihbarda bulundu.

‘GELEN OLURSA PATLATIRIM’

İhbarı alan polis ekipleri, eve gitti ve kapıyı çaldı. Kapıyı açan A.Ö., pompalı tüfeği doldur boşalt yapmasının ardından ekiplere doğrulttu ve ”Evde bomba var gelen olursa patlatırım” dedi.

9b4c19b758b898b1162123c375d50cd2

ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ

Geri çekilen ekiplerin, destek istemesi üzerine olay yerine özel harekat dahil çok sayıda ekip sevk edildi. Polisler, evin etrafına güvenlik şeridi çekti.

f33255212c73beee5c6559c0a8634907

İKNA EDİLEREK GÖZALTINA ALINDI

A.Ö.’yü ikna çabaları sonrasında anne ve 3 çocuğu müstakil evden çıkarıldı. Ekipler bir süre sonra da bomba imha uzmanı polis A.Ö.’yü de ikna ederek eylemini sonlandırmasını sağladı. A.Ö. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yarısı toprağa gömülü halde kadın cesedi bulundu!Yarısı toprağa gömülü halde kadın cesedi bulundu!
Ağrı’da esrarengiz görüntü! Yerden gökyüzüne doğru yükseldi...Ağrı’da esrarengiz görüntü! Yerden gökyüzüne doğru yükseldi…
Canlı yayında belediye başkanının sözüne verdiği yanıt gündem oldu! 'Vay halimize'Canlı yayında belediye başkanının sözüne verdiği yanıt gündem oldu! ‘Vay halimize’



 

Pools Plus Cyprus


Kaynak: NTV/MyNET

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu