Kıbrıs

Polis Okulu Yemin ve Mezuniyet Töreni Gerçekleştiriliyor – BRTK

Polis Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen “64’üncü Dönem Polis Temel Eğitim Kursları” yemin ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen törene, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç, Güvenlik Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Kadir Bayraklı, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve diğer polis yetkilileri ile mezun olan polis mensuplarının aileleri katıldı.

Tören, mezunların yemin etmesi ve saygı duruşuyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mezun olan polis memurları yemin etti.

Törende, “64’üncü Dönem Polis Temel Eğitimi Kursu”nu birincilikle tamamlayan Polis Memuru Cemal Oktaçlı, dönem mezunları adına bir konuşma yaptı. Oktaçlı, polis okulundan iyi yetişmiş birer polis mensubu olarak mezun olduklarını belirtti ve eğitimin önemine vurgu yaptı.

Oktaçlı, polislik mesleğine ait bilinci en iyi şekilde kazanmaya çalıştıklarını ve insan haklarına saygılı olacaklarını ifade etti. Ayrıca, görevlerini en iyi şekilde yerine getirerek toplumsal huzur ve barışı devam ettireceklerini söyledi.

Tören sırasında kurs birincisi tarafından yaş kütüğüne plaket çakıldı. Polis temel eğitimi kurs ikincisi polis memuru Tahsin Denizsever, kurs üçüncüsü ise polis memuru Çağıl Yıldız olarak belirlendi.

Diğer öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından Polis Okulu Müdürü Hüseyin Kadir Çetye ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Osman Aytaç da konuşma yaparak mezunlara başarılar diledi.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu