Türk Dünyası

Polis ve Hırsızın Sıkıştığı Ev – Türkiye Haber Dünyası – OpenAI Destekli Türk Dünyası ve Dünya Haberleri

 

Hostinger Aksaray’da Hırsızlık Operasyonu: Polis ile Hırsız Evde Mahsur Kaldı

Gece yarısı Büyük Bölcek Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 2 katlı bir binanın 2. katında hırsızlık gerçekleşti. Daire içinde yanmakta olan bir el fenerini fark eden bir vatandaş, durumu şüpheli buldu ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal ettiler.

Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından çevresi abluka altına alınan 2 katlı binanın dış kapısından tırmanarak içeriye giren polis ekipleri, odada bulunan 40 yaşındaki Rıdvan B. isimli hırsızı suçüstü yakaladılar.

Ev sahibine ulaşılamayınca polis ekipleri ve hırsız evde mahsur kaldılar. Uzun uğraşlar sonucu ev sahibine ulaşılamayınca itfaiyeden yardım istenildi. Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, evin balkonuna uzattıkları merdiven sayesinde polis ekipleri ve hırsızı aşağı indirdiler.

Hırsız, sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan sorgulamada Rıdvan B.’nin 12 ayrı hırsızlık kaydı bulunduğu ve Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığı ve yakalama kararı olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Bu haber bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu