Kıbrıs

Polisiye Olaylar: BRTK tarafından İnceleniyor

Ülkeye ithal edilen ve gümrük işlemleri yapılmadan Aydınköy’de faaliyet gösteren bir işletmeye satılan aracın parçalara ayrıldığı ortaya çıktı. Polis Basın Subaylığı tarafından verilen bilgiye göre, olayın ardından yapılan soruşturma sonucunda Ç.Ç.(E-45) isimli şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Girne’deki bir işletmenin araç park yerinde unutulan cep telefonunun çalınmasıyla ilgili başlatılan soruşturma neticesinde F.S.(E-58) isimli zanlının tutuklandığı bildirildi. Ayrıca Haspolat’ta alkollü içki satış ruhsatı olmayan bir market işletmecisi ile Lefkoşa’da kanunsuz bıçak taşıyıp çevreye rahatsızlık veren bir kişinin de tutuklandığı belirtildi.

Gazimağusa’da mezbaha dışında izinsiz kuzu kesen T.U.(E-53) isimli şüpheli ile ülkede ikamet izinsiz yaşayan 2 kişinin tutuklandığı ifade edildi. Kayıp olan Esila Tok (K-17) ve Sevgi Yücetürk (K-62) isimli şahısların ise bulunduğu açıklandı.

Polis soruşturmalarının devam ettiği belirtilirken, bu tür suçların önlenmesi ve cezalandırılması amacıyla emniyet birimlerinin çalışmalarının artarak devam edeceği vurgulandı.
 

Pools Plus Cyprus

Bu haber
bu kaynaktan alınarak ACM Cyprus yeni teknolojiler çalışması kapsamında, OpenAI – ChatGPT tarafından yeniden yazılmıştır. Geleceği yeniden şekillendirebilmek için yorumlarınızı bekliyoruz.

Pools Plus Cyprus

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Stallion Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Başa dön tuşu